Masterclass

Sales Pipeline Management voor Ondernemers en Sales managers (B2B)

De dagelijkse praktijk is vaak dat de afdeling Sales wordt ervaren als een ‘Black Box‘ en we er vaak weinig grip op hebben. Terwijl je de Sales-afdeling wel degelijk kan inrichten als een transparante en stuurbare ‘productie-afdeling met een voorspelbare output‘. 

Niet alleen weten hoeveel Sales-opportunities er nodig zijn om met zekerheid jouw commerciële groeidoelstellingen te behalen, juist ook de doorvertaling naar Verkoopactiviteitendoelstellingen. En vervolgens tijdig kunnen anticiperen aan de hand van de voortgang en precies weten aan welke ‘knoppen’ je kan/moet draaien om de Sales-performance te optimaliseren. Sales Pipeline Management vormt de heilige graal!

Wil jij weten hoe je dat succesvol aanpakt? Schrijf je dan nu in.

Tijdens deze interactieve masterclass krijg je antwoord op de vraag hoe jij jouw Sales-afdeling inricht als een ‘sales-productie-afdeling om jouw omzet(groei)doelstellingen zeker te stellen. Aan het einde van de sessie ga je naar huis met een concrete aanzet van jouw eigen Route-kaart voor ‘Sales Pipeline Management in de praktijk’.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen tijdens de interactieve masterclass zijn:

Iedere bedrijfssituatie staat natuurlijk op zichzelf, met zijn eigen markt(en) en sales-afdeling(en). Dus ook jouw situatie! 

Als je vragen hebt, of je wilt gewoon even sparren over jouw situatie, laat het mij weten!

 

Bel me met nummer: 06 – 10 79 62 78

Of stuur een email naar: franc@salespipelinexpert.com

Wil je meteen aan de slag om samen ‘Sales Pipeline Management’ in jouw bedrijf te implementeren?