Over mij

Over mij

Franc hogguer

Mijn naam is Franc Hogguer, sales coach met expertise op het gebied van Sales Pipeline Management en Consultative Selling.

Bijna 20 jaar heb ik ervaring met het toepassen en/of helpen implementeren hiervan in de dagelijkse praktijk van menig bedrijf (B2B). 

In de rol van ondernemer (mede-eigenaar printmedia bedrijf) hebben deze methodieken een doorslaggevende bijdrage geleverd aan het succesvol opereren in een markt die, mede door de financiële crisis, nagenoeg gehalveerd is. Grip op de Sales-operatie in combinatie met relevante (klant-specifieke) waarde-propositie(s).

Daarnaast heb ik in een adviserende/ondersteunende rol, al dan niet in samenwerking met een gerenommeerd internationaal adviesbureau, menig bedrijf geholpen bij de implementatie van deze methodieken.

Het toepassen van Sales Pipeline Management vergroot de voorspelbaarheid en zekerheid in het behalen van commerciële doelen. Door de transparantie in de gehele Sales-operatie, wordt alles meetbaar. Je bent in staat om tijdig te anticiperen op de voortgang van jouw Sales prestaties en aan te sturen op succes. Feitelijk komt het neer op de Sales-afdeling in te richten als een ‘productie-afdeling met voorspelbare output’.

Wil je meer weten? Bezoek mijn LinkedIn-profiel.